maandag 12 oktober 2009

Update

En toen was het alweer een dikke week geleden dat ik wat getypt had. Mijn inspiratie kwa hoogstaande tekstjes is een beetje over ;). Verder heb ik het lekker druk gehad afgelopen week, alleen ben ik er wel achter gekomen dat stappen, de volgende dag om kwart voor 9 op school zijn, weer een feestje en de dag erna paardrijden en weer stappen niet echt goed is. Ik ben dus ook heerlijk gevangen door de verkoudheid waar half Nederland mee loopt. Maandag was ik gelukkig vrij maar toen was het ook meteen op z'n hoogtepunt. In een dikke broek, dikke sokken, shirt, vest én sjaal zat ik met een kan thee achter de laptop. Voordeel was dat ik wel een vak voor school af heb kunnen ronden! Weer een klein stapje verder.

Gelukkig heb ik alleen maandag zo af hoeven zien, dinsdag leek het alweer allemaal mee te vallen. M'n neus die zit wel nog heerlijk dicht en ik hoest flink maar ach, dat zullen we er aan over gehouden hebben ;). Als dat alles is...

De afgelopen week ben ik heerlijk druk geweest, wel zin gehad om iets te typen maar gewoon geen tijd of er niet aan toegekomen.
Vol trots heb ik dus een vak voor school afgerond, ik ben natuurlijk lekker aan het paardrijden geweest en lekker met Jan afgesproken.

Zaterdag moest ik oppassen op Jeroen en toen is Dominique hier lekker geweest. Samen tv gekeken, lekker gegeten en natuurlijk op tijd slapen want zondag springwedstrijd! En dat moet natuurlijk even gemeld worden; ik was 3e!! Kon weer tevreden zijn dus ;) haha.
Als het goed is zijn er foto's/filmpje. Die zal ik als ik ze heb ook eens showen :D.

Nu is het maandagochtend en de week is weer begonnen. Net ben ik al lekker wezen sporten. Ik doe trouwens aan de spierpijn4daagse. Vrijdag heb ik voor het eerst weer gefysiot (hoe schrijf je dat..), dat betekende zaterdag spierpijn! Zaterdag hebben we behendigheidsles gehad met paardrijden, dat betekent ook spierpijn, zondag springwedstrijd wat ook altijd wel wat spierpijn met zich mee brengt en vandaag ben ik wéér wezen fysioen :P. Het moet niet veel gekker worden. Maar ach, zo voelt het tenminste net of ik lekker bezig ben!
Dalijk ga ik ff naar school, morgen school en paardrijden, woensdag stage, donderdag check-up & vrijdag school & stage. En daar tussendoor natuurlijk nog meer paardrijden, naar Jan en Social life!

Gezellig!

3 reacties:

Mell! zei

GEFELICITEERD MET JE 3E PLEK!! :D
WELL DONE!

Knuff Melanie!! :D

Kim zei

Maar ach, zo voelt het tenminste net of ik lekker bezig ben!

Ben je dat niet dan? Volgens mij ben je hartstikke druk man!! Leuk!

Cash en Els zei

Heerlijk hoor al die drukte. Stil zitten is des duivels oor kussen!! Ik vind het super knap wat je allemaal doet. En de derde plaats dat is ook niet mis, van harte,

Groetjes, Els