maandag 9 november 2009

Everything's Fine

Ontzettend loop ik weer achter met het bijhouden van m'n blog. Hoe dit komt, druk druk druk. Het gaat allemaal gewoon erg lekker, ik heb het super druk met studie & leuke dingen doen en ook weinig inspiratie om te typen.

1,5 week geleden zijn we thuis gekomen uit Londen. Heerlijke dagen gehad. Wat een mooie stad maar wát druk. Oxford street; helemaal geweldig! Die mensen... je kijkt je ogen uit. We hebben het er super leuk gehad, vanalles gezien, lekker geshopt en gewoon lekker een paar dagen met z'n 5en bij elkaar geweest. Ik vond het erg leuk!

Afgelopen week heb ik me weer totaal op mijn studie gestort. Resultaten voor stage moeten gemaakt worden, activiteiten georganiseerd en daarnaast zijn er ook voorbereidingen voor het afstuderen in volle gang.
Dit betekent natuurlijk niet dat ik het weekend niet flink ben gaan stappen ;). Vrijdag naar Tilburg geweest met Silvia en Wendy. Handig die nachttreinen die tegenwoordig rijden! Wat een uitvinding :P. Zaterdag zijn we gaan lasergamen, uit eten geweest en nog even de kroeg in gedoken met een groep van de manege. En dit betekende zondag; Moe. Even naar de bieb geweest om studieboeken uit te zoeken en verder lekker achter de laptop gehangen.
Met Suus heb ik 's avonds nog My Sisters Keeper gekeken. Mooie film, erg ontroerend ;).

Komende week ben ik weer aan het stage lopen, ga nog een avondje lekker uit eten met Jan want vrijdag zijn we alweer een half jaar bij elkaar! Donderdag ga ik naar Anouk met moederlief & zondag naar Milow met Dominique!

3 reacties:

Cash en Els zei

Heerlijk dat je het zo druk hebt, is een goed teken. Ja, Londen, daar heb ik ook mn hart aan verpand, wij zijn er begin van het jaar geweest, echt super. En dat stappen, ja is voor mij al heel wat jaartjes geleden maar toen ik zo oud was als jij, was ik ook een FEESTBEEST. Lekker dansen, barhangen, met vrienden lachen en doen, ohh wat een leuke tijd was dat.

Groetjes, Els

Anoniem zei

Handig die nacht-treinen en zo'n pa die om kwart over 4 in zijn auto stapt om zijn prinsesje op te halen.

Genietze,dan doen wij dat ook

xxxMoederrr

Mell! zei

Hey meis,

Wat fijn dat het zo goed met je gaat! houden zo, altijd leuk om te mogen lezen dat je lekker in je vel zit!!

Groetjes, Melanie..