maandag 1 maart 2010

Stapavondje

Speciaal voor Rob ;)

Waar ik altijd een hekel aan heb is als je in de kroeg staat met allerlei 16 jarige kindjes. Dan voel ik me echt oud. Terwijl ik toch pas 20 ben en er véél jonger uit zie ;). Ik voel me dan een oud vel en dat heb ik afgelopen zaterdag ook weer duidelijk gemaakt.
Vrienden van vrienden van vrienden gingen er mee op stap. Ofzo? Ik weet niet eens wie, wie kende en waarvan dat dan was. En wie ben ik om dan aardig te doen? Nee. Op het eerste gezicht leken ze jong, dronken en irritant. Dat is voor mij een reden om mijn arrogante blik op te zetten.
Alleen opeens veranderde de situatie. Iedereen was aardig, iedereen was gezellig en niemand zat te zeuren? We waren met zo'n 10 man op stap en het was zowaar gezellig! Dat is toch echt een moment dat je moet koesteren bij ons ;). Uiteindelijk kwam ik in gesprek met een van de vrienden van vrienden van vrienden. Voor de duidelijkheid; dit waren 3 jongens die bij twee mensen van onze groep op school hadden gezeten ofzo. De helft bleek elkaar niet te kennen. Maar oké, ik werd dus plotseling gevraagd om op een podium te dansen met een van die jongens. Nee dus. Er was een nieuw motto: 'Het is geen feest als Lisanne niet op de bar is geweest.' Maar die ging voor mij deze week toch echt niet op ;), ik partyde liever beneden met de rest van de mensen. Het gesprek was iig geopend en zelfs mijn vreselijk arrogante openingszin: 'Hoe oud ben je?', '17', 'Oh, ik dacht dat je een babyface had maar je bent echt heel jong...' schrok niet af.
Uiteindelijk werd het 4 uur en gingen we richting huis. Ondertussen wist ik zo'n beetje van elke jongen hoe oud ze waren, hoe ze heette en op welke school ze zaten (HAVO hihi). Een jongen in het bijzonder sprong er wel een beetje uit, de ubersociale van het stel die dacht dat er iemand op de weg lag, terwijl het gewoon een fiets was... En van hem moest ik deze blog schrijven terwijl het helemaal nergens op slaat ;). Het was een geweldige avond!

(Zo goed Rob? ;))

2 reacties:

Rob Damen zei

haha super hoor (A)
het schrok me zeker niet af
doen we zeker over
xxx

Cash en Els zei

Blijf vooral je zelf:-)) Lisanne, niks mis mee!!

Groetjes, Els