zondag 10 januari 2010

Het weer getrotseerd!

Vorige week kreeg ik een mailtje, of nja eigenlijk mijn lieve moeder kreeg een mailtje, met een aanbieding voor de West Side Story! Suus en ik wilde graag naar deze musical en dit weekend draaide hij voor het laatste in Nederland. Het enige probleem was dat hij zo ontzettend duur was, €69,- voor een kaartje... maar met die aanbiedig was het maar €25,-, daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen!

Dus gister gingen we met z'n drieën op pad. Dominique, Suus & ik. We hadden flink voorzorgmaatregelen genomen vanwege het heerlijke winterse weer. Om extra vroeg te vertrekken stonden we om half 11 al op Station Den Bosch. Dik aangekleed met extra panty's, dikke sokken, mutsen enzovoorst én eten en drinken voor tijdens vreselijke vertragingen konden wij de dag wel aan! De heenreis viel super mee, om kwart voor 1 waren we al in Scheveningen met een kleine tussenstop in Woerden vanwegen een defect aan de trein (door het koude weer:P). Na daar een lekkere tosti gegeten te hebben in een te chique restaurant konden we naar binnen bij het Circustheater. Genoten van de musical. Hij was helemaal engelstalig en super mooi. Veel dans erin, het verhaal was natuurlijk gewoon super en de liedjes helemaal geweldig!

Zingend en dansend begonnen we weer aan onze reis terug ;). Deze verliep helemaal vlekkeloos. De treinen die reden, reden gewoon netjes op tijd en nadat we in Utrecht nog even wat gegeten hebben waren we om 8 uur allemaal weer lekker warm thuis!

Al met al een lang, maar wel erg leuk dagje ;). En jep, Scheveningen is ook leuk in de winter!

2 reacties:

Marjolein zei

Een geluk dat jullie 's middags waren! Tenminste, dat denk ik als ik je blog lees?..
Wij hadden dit weekend reunie van onze FOK 4 in Den Haag. En daar bleef de cast van de West Side Story 's nachts slapen vanwege het slechte weer.

Ik heb de West Side story een aantal jaar geleden gezien, erg mooi!

Anoniem zei

Gelukkig heeft jullie terugreis (zingend en dansend) niet de landelijke pers gehaald.

Op naar de volgende musical,

xxxMoederrr