woensdag 21 januari 2009

Studieverlenging

Vandaag had ik een gesprek met mijn stagedocent en mijn stagebegeleider over hoe we al het schoolwerk weer op gaan pakken. Ik loop nu wel al 1,5 week weer stage, halve dagen, maar er moest wel even duidelijke afspraken gemaakt worden omdat ik natuurljk heel veel stage uren gemist heb en met school ook een stuk achter loop. Nou red ik die schoolopdrachten allemaal wel, dat is geen probleem, maar die stage uren zullen toch op de een of andere manier ingehaald moeten worden. Stageverlenging is een van de opties, of in de vakantie door gaan met stage lopen.

Omdat ik nu sowieso niet (meer) fulltime stage kan lopen, er een grote kans bestaat dat ik wéér in het ziekenhuis kom en uren ga missen én er in de hele vakantie niet ben hebben we besloten dat ik voor studieverlenging ga. Ik heb dan lekker gewoon 6 weken grote vakantie en ga daarna nog een half jaar stage lopen. In februari volgend jaar stroom ik dan in, in het vierde studiejaar en dan studeer ik niet in juli af, zoals de hoofdstroom studenten, maar in augustus. Niet veel verlies dus ;).

Wat ook mogelijk is doordat ik dat half jaar extra stage loop is dat ik nu minder uren hoef te lopen. Ik ben dus voortaan op maandag vrij en blijf verder kortere dagen draaien om het allemaal wat minder zwaar te maken.

Nu gaan we er dus weer vol tegenaan! Ik heb er zin in :D

4 reacties:

Jannie zei

Jeeej goed plan!!
En mocht het allemaal niet lukken zoals je het nu hebt gepland dan is er nog geen ramp! 6 jaar sph is best oké hahaha! ;)

Anoniem zei

Hey Liesjuh,
Dat doe je goed.......wat een geweldige compensatie voor de gemiste uren. En ook nog een leuke en leerzame...............go girl...........you can do it.

Liefs, Veronica

Anoniem zei

Ben supertrots op je,

xxxje hippe moederrrr

Kim zei

Ja doe gewoon een Jannie en doe lekker rustig aan!! ;)

Nee goed van je dat je een zo'n goede keuze hebt gemaakt!

xx