maandag 12 januari 2009

WC Avontuur

Na het eten besloten Jeroen en ik tegelijk dat we naar de wc wilden. Ik was alleen iets eerder met dat te melden, waarop hij naar de wc zodat hij eerder was. Ik ging er natuurlijk achteraan, en kon nog net met mijn volle gewicht (das dus niks tegenover hem ;)) aan de klink gaan hangen en mijn voet tussen de deur duwen.

Na een heel gevecht, een hoop duw en trek werk, waren we samen in de wc. Ik besloot achter hem op de wc te gaan zitten, zodat hij er niet op kon. Jeroen liep toen hard de wc uit, ik had gewonnen!

Helaas toch nog niet.. Jeroen besloot met al zijn kracht de wc-deur dicht te gooien. Hierdoor vloog de glasplaat van de plafondlamp af en kwam, ja goed geraden, bovenop mijn hoofd terecht waarna hij op de grond in 1000 stukjes uiteenviel.

Niemand had dit gevecht dus gewonnen... Jeroen zat op zijn knieën alle stukjes bijeen te vegen en ik kon naar boven vertrekken, om van de andere wc gebruik te maken. Mét bult op mijn hoofd ;).

3 reacties:

Irèneke's wereld zei

De vandalen Van Zoom in optima forma! ;-)

Anoniem zei

Pa en ma hoofdschuddend achter de kroost...die kleine is te sterk...en Lisanne tja...de oudste de wijs-ste...dacht het niet ;-)

Ik heb weer een sjopdoel...nieuwe lamp voor het toilet,bedankt kids!!

xxxMoederrrr

Kim zei

Hahahah leuk he broertje en zus zijn ;)