zaterdag 4 juli 2009

Hotel AZU

Dik 2 weken geleden was ik al gestart met een pillenkuurtje, Ciproxin. In de meeste gevallen werkt deze niet echt bij mij, maar al kon ik het ziekenhuis maar even uitstellen, dan was het al genoeg ;).
Zoals verwacht ging ik me door de ciprox niet bepaald beter voelen. Maarja, mijn drukke leventje, daar paste geen ziekenhuiskuur bij! Na wat tellen en rekenen was ik tot de beste datum gekomen dat ik het ziekenhuis kon bellen ;).

Afgelopen maandag dus maar meteen gebeld, althans, mijn lieve moedertje heeft gebeld. Hierdoor kon ik zaterdag nog paardrijden en naar het afscheidsconcert van Krezip, zondag naar een wedstrijd van Jan kijken en naar Suus d'r verjaardag en natuurlijk maandagochtend nog even op Jambo rijden. Terwijl ik op Jambo zat kregen ze thuis al een telefoontje van het ziekenhuis, ik mocht me op de EHBO melden.

Om een uur of 2 was ik in het ziekenhuis, werd ik aangeprikt, plannen gemaakt en naar de afdeling gebracht. Kreeg gelukkig lekker een kamertje voor me alleen (met prachtig gevangenisuitzicht) en werd de thuiszorg meteen in werking gezet.

Gister mocht ik dus weer lekker naar huis! Lekker weer op mijn eigen bank hangen, vriendje dat langs komt thuis ipv saai ziekenhuiskamertje en natuurlijk mijn eigen bed om in te slapen!
Ik heb de opname dus precies goed gepland, vandaag lekker lamballen, alleen thuis, lekker voor mezelf koken en vanavond iets leuks doen met Jan, Domi & Suus. Morgen springwedstrijd waar ik helaas niet aan mee kan doen door infuus in m'n hand maar ik ga natuurlijk wel kijken! En dan morgenavond Anouk in Westerpark!

21 juli mag mijn infuus eruit. Dit is 1 dag voordat ik naar Turkey vertrek. Als dat geen goede planning is ;).

2 reacties:

Kim zei

Goed getimed Lisan!! Fijn weekend!
xxx

Mell! zei

Dat heb je zeker goed getimed!!
Haha, nou suc6 meis.. knap gauw op, xx Melanie!