donderdag 12 maart 2009

Screenen!

Zaterdag lekker paardgereden, merkte al dat het iets minder ging maar hey, wel lekker gereden dus niet te klagen! 's Middags ff lekker geslapen, en 's avonds leuk feestje!

Eerst nog gezellig uit eten met de familie, heerlijk bij de Mexicaan gegeten en daarna samen met Suus een heel end gefietst. Nja gefietst, meer aan Suus gehangen maar was toch wel trots natuurlijk (A).
We hadden een feestje van Suzanne, die was jarig geweest en dat moest natuurlijk gevierd worden! Er waren nog wat ex-collegatjes dus was erg leuk om die weer te zien. Daarna nog op stap geweest, was ook super leuk.

En toen ik om een uur of 3 thuis kwam begon het gezeik. Eerst een uurtje lekker geslapen, maar toen ik even later wakker werd had ik het vreselijk benauwd en dit is eigenlijk niet meer over gegaan. 's Middags werd het nog erger en toen heeft mijn vader toch maar het ziekenhuis gebeld, waar we meteen naartoe mochten komen. Snel maar wat spullen in een tas gedaan en naar Utrecht gereden, en ja ik mocht meteen blijven.

Dus ik ben weer geinstalleerd in het AZU, kamertje 30 deze keer. Geen last van irritante bejaarden maar gewoon lekker mijn eigen kamertje.

Wat even niet verwacht kwam is het feit dat ze besloten hebben nu maar meteen te screenen. Eigenlijk alleen maar voordeel want nou hoef ik er niet later nog een keer voor terug te komen! Het betekent wel dat ik hier nog ruim 2 weken zal blijven.

Maar ik heb iig wat te doen de komende dagen in het ziekenhuis, dus ik hoef niet bang te zijn dat ik me zal vervelen!

6 reacties:

joyca23 zei

Komt helemaal goed!
Succes daar!!

Veronica zei

Hey Liesjuh,
Succes deze 2 weken, en beterschap natuulijk.
Fijn dat je nu een suite voor je zelf alleen hebt.
Liefs, Veronica

Anoniem zei

He Liesjuh!
Succes met de screening!
Liefs Hanneke

Anoniem zei

Tja...ons Liesjeuh doet het weer eens anders dan anders maar het is idd wel net zo practisch om screening en kuren in één opname te doen!!

Je moet de vraag van Jeroen goed onthouden hé,wij zijn héél benieuwd naar het antwoord :-)

Hou je haaks en tot straks!!

XXXMoederrrr

Daphne zei

Succes met je screening!
groetjes Daphne

Gwen haar leven zei

Hee

Ik lees je blogs eigenlijk altijd, maar heb volgens mij nooit een reactie geplaatst.. Ik wou even zeggen succes met de screening! Ik wist niet dat er zoveel bij komt kijken qua onderzoeken :o

Groetjes Gwen