woensdag 6 mei 2009

BNers spotten @ Bevrijdingspop Haarlem

Zoals we Veronica kennen had ze weer een superdagje regeld voor CFers.
Een tijd geleden hadden we het al afgesproken; met een hoop CFers zouden we naar Bevrijdingspop in Haarlem gaan en daar backstage mogen vertoeven. Vandaag was het zover :D.

Ondanks de regen, die op een gegeven moment toch behoorlijk koud werd, was het een erg gezellig en druk bezocht festivalterrein. Wij konden lekker backstage in een verwarmde tent onze spullen kwijt en wat drinken/eten, allemaal super geregeld! Jacqueline van Krezip kwam mét baby nog even langs. Die hebben we natuurlijk meteen een CFaap gegeven!

Guus Meeuwis zagen we als eerste, en dit was natuurlijk de topper ;). Hij sloot af twee heerlijke brabo nummers dus dat waren weer pluspunten en genieten! Hierna lekker gegeten, gedronken en een rondje over de festivalmarkt gelopen. Daarna toch maar weer even opwarmen wat het was toch best koud in de regen.

Terwijl de andere CFers langzaam richting huis vertrokken hadden Thomas, Joyca en ik het wel naar ons zin en bleven we nog even lekker wat bandjes kijken. Later voegden Veronica en Robert zich weer bij ons en opeens was er een rondleiding langs het podium geregeld! Hier kwamen we zomaar Wouter Hamel en Giel Beelen tegen, dat moest natuurlijk vastgelegd worden.
Nadat we Wouter Hamel en Gabriela Cilmi nog even hebben zien optreden zijn we moe maar zeker voldaan richting huis vertrokken.

Veronica had het weer super voor elkaar! Thanks voor de leuke dag :)

4 reacties:

Kim zei

Nou ik vond het ook leuk. Ook om jou weer te zien!! =)

Cash en Els zei

Zo zie je maar, om met Cruif te spreken: ieder nadeel heeft zn voordeel, wie krijgt er nu zo'n voorkeursbehandeling!!!

Groetjes, Els

Denyce zei

Als het volgend jaar weer is ben ik er dan echt wel bij!

Xx

Thomas.. zei

Heerlijk Mac Donalds <3