zondag 26 april 2009

Dressuurwedstrijdje :)

Eindelijk kon ik weer een dressuurwedstrijd meerijden! Had misschien wel al 3kwart jaar geen wedstrijdjes mee kunnen rijden op de manege dus ik had er super veel zin in.

Ik was al een beetje gematst, mocht lekker op Shirantje. Een super lieve pony waarop je niet zo hard hoeft te werken, lopen doet ze toch al erg graag ;). Het enige wat ik dus hoefde te doen was op mezelf letten, houding, zit en natuurlijk flink bordjes rijden!

De proef zelf ging erg goed vond ik zelf. 1 keer te vroeg aangesprongen in galop maar verder was ik niet ontevreden ;). Nu maar afwachten wat de jury vond, en ja die was ook tevreden! 171 punten binnengehaald, één 4 en één 8, dat heft elkaar lekker op. De rest van de punten waaren vooral zevens en een paar zessen, erg netjes vond ik zelf. Een tweede plek binnengesleept!

Serieus bezig in m'n proefje...


Trots trots trots ;) tijdens de parade meerijden om m'n prijs in ontvangst te nemen!

5 reacties:

Cash en Els zei

Wauw, ziet er heel netjes uit hoor op de foto. Gefeliciteerd!!!
Ik kan dat echt niet dressuren! Wij doen alleen maar een beetje rondklossen, haha.

Groetjes, Els

Veronica zei

Looking Good...........strak allemaal hoor.....gefeliciteerd met je 2e plaats........helemaal niet gek na zo lange tijd..........ben trots op je.............Tijd voor een buitenritje zodat ik weer blaren kan oplopen!!
Liefs, Veronica

Anoniem zei

Ik ben supertrots op je want zolang geleden is het niet dat je tijdens een les af moest stappen omdat je té benauwd werd en dacht dat je niet meer zou kunnen gaan paardrijden.Je liet dé concurrentie achter je ;-)

XXX moederrr

joyca23 zei

Gefeliciteerd! Netjes zo'n 2e plaats!

Mell! zei

Gefeliciteerd met je Wel verdiende 2e plaats! Super!

Ga zo door, nu op naar de 1e plaats! ;)

Kus, Mell!